furat din banca, a pierdut la ruleta si s-a aruncat in gol

Catalin Robert Pascu, tinarul de 27 de ani care in noaptea de 3 spre 4 ianuarie s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc situat pe strada Foisorului din sectorul 3 al Bucurestiului, era un impatimit al jocurilor de noroc. Cunoscutii au declarat politistilor ca Robert cunostea cam toate cazinourile din Bucuresti si ca acesta a amanetat chiar si locuinta parintilor in care statea impreuna cu ei si cu iubita sa. Catalin Robert Pascu nu prea ar fi avut noroc la ruleta si in ultima perioada ar fi fost disperat.

1 afișare
Imaginea articolului furat din banca, a pierdut la ruleta si s-a aruncat in gol

furat din banca, a pierdut la ruleta si s-a aruncat in gol

Potrivit politistilor, in ziua de 3 ianuarie, tatal baiatului, angajat la Electroaparataj, a plecat de acasa, din locuinta situata in cartierul Drumul Taberei, la ora 7.00, sa isi cumpere ziarul. Cind s-a intors a vazut ca fiul lui, Catalin, nu era acasa. Barbatul a intrebat-o pe prietena lui Catalin daca stie unde este acesta, iar ea a spus ca nu venise acasa toata noaptea. La ora 9.00, Catalin Robert a dat primul semn din acea zi. A trimis un mesaj pe telefonul mobil al fetei, in care i-ar fi scris: „Ne intilnim pe cealalta lume!“. Apoi a trimis un alt mesaj in care anunta locul in care putea fi gasit: „Cadavrul meu va fi gasit pe Calea Vitan“. Fata i-a alarmat pe parinti, iar tatal baiatului a plecat in cautarea lui, desi primise si el un mesaj - „Vin acasa“. Era extrem de ingrijorat, spun oamenii legii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici