Gardienii corupţiei: cine sunt sunt vinovaţii pentru cel mai dur raport al UE la adresa Justiţiei

„România nu şi-a respectat angajamentele asumate la aderare“. Aceasta este concluzia ultimului raport al UE cu privire la sistemul judiciar. Raportul de ţară al Comisiei Europene – făcut public ieri la Bruxelles - concluzionează că sistemul judiciar a înregistrat regrese majore faţă de anul trecut.

5 afișări
Imaginea articolului Gardienii corupţiei: cine sunt sunt vinovaţii pentru cel mai dur raport al UE la adresa Justiţiei

Gardienii corupţiei: cine sunt sunt vinovaţii pentru cel mai dur raport al UE la adresa Justiţiei

Comisia Europeană şi-a îndreptat atenţia şi asupra tărăgănării în Parlament a anchetelor privindu-i pe demnitari, exemplificând în acest sens - fără a le nominaliza în mod direct - cazurile deputaţilor Adrian Năstase şi Monica Iacob Ridzi.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici