Generalii şi mascaţii, răvăşiţi de reforma MAI

Mai mulţi ofiţeri cu funcţii de conducere din Ministerul de Interne şi-au depus dosarele de pensionare de teama pierderii sporurilor. Ministrul Dan Nica spune că doreşte reducerea aparatului tehnico-birocratic şi sporirea numărului funcţiilor operative.

2 afișări
Imaginea articolului Generalii şi mascaţii, răvăşiţi de reforma MAI

Generalii şi mascaţii, răvăşiţi de reforma MAI

Ştabii din Ministerul de Interne – care până săptămâna trecută încasau sume fabuloase pe post de salarii – au hotărât să fenteze reforma ministrului Dan Nica. Mai mulţi ofiţeri - din care mai bine de zece cu funcţii de conducere - au recurs la metoda depunerii dosarului de pensie.  Asta, deoarece legea prevede ca suma ce le va reveni  urmează să fie calculată în funcţie de veniturile pe care aceştia le-au încasat în ultimii trei ani.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici