Generalul Olaru arunca manusa

ZIUA propune dezbaterii publice scrisoarea deschisa pe care fostul sef al Directiei Planificare Strategica a Armatei o adreseaza candidatilor la Presedintie. La aceasta provocare lansata de generalul maior (r.) Iordache Olaru sunt invitati sa raspunda atat candidatii la functia de presedinte al Romaniei, cat si actualii sefi ai Armatei, ministrul Mihai Stanisoara si seful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin.

6 afișări
Imaginea articolului Generalul Olaru arunca manusa

Generalul Olaru arunca manusa

Generalul Olaru, unul dintre cei mai buni experti mi­li­tari romani, cu multi ani de activitate la Cartierul General al NATO din Bruxelles, se numara printre putinii ofiteri care au avut curajul sa-i infrunte pe Stanisoara si Marin, in ultima sedinta de bilant a SMG.

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici