Generaţia Bamboo. Viitorii lideri ai ţării, recrutaţi direct din cluburile de fiţe

Andrei Năstase a dat tonul. Elena Băsescu şi Andrei Hrebenciuc l-au urmat. Honorius Prigoană a ridicat obişnuinţa la rang de mare artă. Silviu Văduva şi Cornel Costea s-au băgat şi ei. Vorbim despre copiii politicienilor şi ai afaceriştilor celebri care îşi fac veacul prin cluburile de fiţe. Generaţia Bamboo. Aceasta este generaţia care a început deja să conducă destinele României.

8 afișări

Viitorii conducători ai ţării nu îşi tocesc coatele prin bibliotecile marilor universităţi ale lumii. Ei aprofundează leadershipul în cluburile de fiţe. Silviu Văduva şi Cornel Costea sunt intens mediatizaţi în ultima săptămână din cauză că au fost numiţi şefi de vamă direct din clubul Bamboo, pe criterii politice. Însă ei nu sunt singurii amatori ai cluburilor de fiţe care au legătură cu politica. Mai mulţi copii de politicieni sau de afacerişti celebri îşi fac veacul prin discotecile de răsunet. Ziarul "Puterea" vă prezintă Generaţia Bamboo.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici