Generaţia fast-food, reeducată

La Colegiul „Cantemir” s-a deschis un magazin cu mâncare fresh, care a redus „evadările” elevilor la chioşcul nesănătos din colţ. Chiar dacă mâncatul sănătos este, în general, costisitor, gustarea pe care şi-o cumpără elevii de la „Cantemir” poate fi suportată de buzunar.

1 afișare
Imaginea articolului Generaţia fast-food, reeducată

Generaţia fast-food, reeducată

Un sandvici costă 4,5 lei, o salată n-o să se ridice la mai mult de 7 lei, un fresh de portocale, 5 lei, şi unul de mere, 3 lei, adică doar 50-60% din preţurile practicate pe piaţă. „Ne-am gândit că trebuie să menţinem, pe cât putem, aceleaşi preţuri tot timpul anului, iar ca să evităm ca elevii să se plictisească de un fel de mâncare, vom diversifica produsele. În plus

, la noi, restul e rest, adică nu vom da copiilor o bomboană sau o gumă, ci măruntul care trebuie”, promite patroana Corina.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici