Generaţia Metallica vine tunsă la concert

Rock a însemnat în anii ’80 şi ’90 protest, rebeliune. Mulţi dintre pletoşi se regăseau pe străzi în decembrie ’89. Între timp, rockerii noştri s-au tuns, iar Metallica a ajuns un bun cultural pentru mai toate gusturile. Cele două tabere se întîlnesc pe Stadionul Cotroceni, în seara asta.

1 afișare
Imaginea articolului Generaţia Metallica vine tunsă la concert

Generaţia Metallica vine tunsă la concert

Agitaţia generală din jurul concertului Metallica de la Bucureşti pare exagerată pentru o trupă care şi-a trăit apogeul în urmă cu aproape două decenii, mai ales pentru că vine dintr-o zonă muzicală cu o piaţă în scădere încă de la mijlocul anilor ’90, când muzica pop a câştigat teren atât în calitate (odată cu apariţia muzicii electronice), cât şi cantitate (mainstreamul pop se extinde exponenţial).

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici