Geoană. Mircea Geoană. Agentul OO7 din Kiseleff

Viaţa la vârful PSD poate fi, iată, periculoasă chiar şi pentru Mircea Geoană. Preşedintele social-democrat a fost implicat, pe când se întorcea dintr-un turneu electoral, într-un aşa-zis atac ce aduce aminte de filmele cu Bond. James Bond.

4 afișări
Imaginea articolului Geoană. Mircea Geoană. Agentul OO7 din Kiseleff

Geoană. Mircea Geoană. Agentul OO7 din Kiseleff

Sau cel puţin aşa reiese din declaraţiile date abia a doua zi, când şoferul autocarului a spus poliţiei că autovehiculul pe care îl conducea a fost ţinta unui adevărat atac comis cu arme cu aer comprimat. Curios, în momentul presupusului atac, nimeni nu a bănuit nimic. Poate doar şoferul, care şi-a prezentat varianta cu grad sporit de periculozitate la mai mult de o jumătate de zi de la producere, nu imediat cum ar fi fost cazul. Autorii acestui "atentat"? Nu se ştie, însă există indicii - maşini "misterioase" care au urmărit autocarul şi chiar l-ar fi blocat pe DN 1, tocmai în fieful electoral al lui Tăriceanu.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici