Geoana: „Sa-i fie rusine!“ Iliescu: „El sa ma excluda?!“

Razboi total in PSD. Nici nu s-a incheiat bine numaratoarea voturilor la motiune si in partid au inceput ostilitatile. Mircea Geoana si vicepresedintii fideli incearca sa-l excluda din partid pe Ion Iliescu.

1 afișare
Imaginea articolului Geoana: „Sa-i fie rusine!“ Iliescu: „El sa ma excluda?!“

Geoana: „Sa-i fie rusine!“ Iliescu: „El sa ma excluda?!“

Primul pas a fost facut joi in sedinta Biroului Permanent National, care a decis excluderea din PSD a patru parlamentari, dintre care doi apropiati ai fostului presedinte. Senatorii Ion Solcanu si Razvan Theodorescu si deputatii Alin Teodorescu si Dan Mihalache (primii doi din echipa lui Ion Iliescu, iar ceilalti doi, fosti colaboratori ai lui Adrian Nastase) au ramas fara sprijinul politic al PSD, prin decizia luata in BPN, si sint propusi pentru excluderea din partid. Mircea Geoana i-a acuzat pe cei patru ca prin declaratiile facute inaintea motiunii, cind au anuntat ca vor vota impotriva acesteia, au dat dovada de „insubordonare“. Geoana a precizat insa ca „evaluarea motivelor care au dus la esecul motiunii continua“ si ca vor fi luate si alte masuri impotriva celor care s-au opus motiunii de cenzura, referindu-se la cei care au votat impotriva, in special la Ion Iliescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici