Geoană, salvat de «clopoţelul» Boc

Pesediştii i-au dat, ieri, un vot de încredere liderului perdant Mircea Geoană. Surprinzătoare la prima vedere, decizia nu reprezintă altceva decît liniştea dinaintea furtunii – amînată încă două-trei luni pînă la congres. Cel mai probabil, pesediştii refuză să-i facă pe plac lui Traian Băsescu declanşînd acum jihadul intern.

3 afișări
Imaginea articolului Geoană, salvat de «clopoţelul» Boc

Geoană, salvat de «clopoţelul» Boc

Culmea, pe Mircea Geoană l-ar fi putut salva, chiar dacă pe termen scurt, zarva stîrnită în jurul reproptirii lui Emil Boc în fruntea Palatului Victoria, plus mobilarea viitorului Cabinet cu miniştri tot unul şi unul.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici