Geoana, tradat cu guma de mestecat

Calin Popescu-Tariceanu isi pastreaza scaunul de prim-ministru. Motiunea de cenzura a PSD a intrunit doar 220 de voturi. Peste 20 de parlamentari PSD au ignorat directivele lui Mircea Geoana si au votat in favoarea guvernului Tariceanu.

1 afișare
Imaginea articolului Geoana, tradat cu guma de mestecat

Geoana, tradat cu guma de mestecat

Sustinatorii oficiali ai motiunii - PSD, PD si PLD - aveau pe hartie 249 de voturi. Dintre acestea s-au concretizat doar 220. Acest lucru arata ca in tabara promotiune 29 de parlamentari au votat exact pe dos sau nu s-au prezentat la vot. Dintre acestia, doi au fost de la PD, Radu Tarle si Liviu Nistoran. Restul de 27 au fost de PSD. Dintre acestia, opt au lipsit, iar restul au votat contra motiunii. Unii dintre parlamentarii PSD si-au asumat deschis votul contra motiunii. „Nu voi vota motiunea. Ca mine mai sunt in PSD de la 1 la 40 de parlamentari”, declara, inainte de vot, senatorul iliescian Razvan Theodorescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici