George Mihaita, amendat

Aflat in turneu pe meleagurile lui Shakespeare, George Mihaita, in virsta de 58 de ani, a recunoscut ca si-a atacat partenera de viata si scena, actrita Delia Seceleanu, in camera lor de la Holyrood Hotel din Edinburg.

1 afișare
Imaginea articolului George Mihaita, amendat

George Mihaita, amendat

Joia trecuta, in jurul orei locale 22.00, Delia Seceleanu a iesit din hotel pentru a fuma o tigara. In acest timp, ea a discutat cu doi barbati, fapt ce l-a deranjat enorm pe directorul Teatrului de Comedie. "Acest lucru l-a suparat pe Mihaita pentru ca, atunci cind femeia a revenit in hotel, a descoperit ca a fost inchisa in afara camerei", a declarat inspectorul Malcom Stewart. "Dupa ce a ciocanit la usa mai multe minute, Mihaita i-a permis sa intre in camera, insa era atit de suparat incit a luat o lampa de pe masa si a lovit-o in cap. Managerul hotelului a chemat politia", a adaugat inspectorul. George Mihaita e de parere ca incidentul a fost tratat de autoritati "ca un accident usor de masina". Directorul teatrului a spus ca si-a asumat imediat vina deoarece, in caz contrar, el si Delia ar fi trebuit sa fie audiati din nou, peste o luna, in Edinburgh. Mihaita a spus ca amenda pe care a primit-o a fost pentru deranjarea linistii publice si ca exista discutii pentru anularea ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici