Gigi Becali a găsit răspunsul pentru înjurăturile suporterilor: Patriciu vrea Steaua

“După tot ce s-a întîmplat în ultima vreme, îmi este clar că Dinu Patriciu vrea să cumpere Steaua, pentru că altceva nu văd ce să fie la mijloc. Să stea liniştit Patriciu, că nu are nicio şansă, nu plec cît o să trăiesc din Ghencea, e casa mea. Nu bag mîna în foc că Patriciu chiar vrea să o cumpere cu adevărat, dar pe altcineva nu văd în stare sa facă aşa ceva”, a declarat Becali pentru Onlinesport.

5 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali a găsit răspunsul pentru înjurăturile suporterilor: Patriciu vrea Steaua

Gigi Becali a găsit răspunsul pentru înjurăturile suporterilor: Patriciu vrea Steaua

Becali îl acuză pe Patriciu că foloseşte metode neortodoxe ca să-l convingă să plece din Ghencea, ajutîndu-se de suporterii de la Peluza Sud. "Derbedeii ăia de la Peluza Sud nu strigă doar «Pleacă din Ghencea», ci şi «Becali, vinde Steaua». Ce interes ar avea ei să strige aşa dacă nu îi pune cineva? Sînt sută la sută plătiţi să mă înjure", a mai spus Becali.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici