Gigi Becali, exuberant: "Am fost din nou tiki-taka Barcelona! Nu mai iau în calcul schimbarea lui Lăcătuş"

Patronul stelist Gigi Becali era extrem de entuziasmat după succesul cu 3-0 al echipei sale în meciul cu Universitatea Cluj, afirmând că nu mai ia în calcul schimbarea lui Marius Lăcătuş în pauza de iarnă.

3 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali, exuberant: "Am fost din nou tiki-taka Barcelona! Nu mai iau în calcul schimbarea lui Lăcătuş"

Gigi Becali, exuberant: "Am fost din nou tiki-taka Barcelona! Nu mai iau în calcul schimbarea lui Lăcătuş"

"Nu se mai pune problema să schimb antrenorul acum, mai ales că nu suntem atât de departe de formaţiile importante din faţa noastră. Pe Oţelul nu-i iau în calcul. Ei au prima şansă după clasamentul de la ora actuală, dar nu vor lua campionatul, aşa că îi exclud din socoteli. Am jucat din nou ca tiki-taka Barcelona", a spus Gigi Becali la gsptv.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici