Gigi Becali: "Un singur jucător care putea să facă diferenţa nu mi-a plăcut!"

După egalul de pe Giuleşti, scor 0-0, Gigi Becali a spus că echipa sa a avut ghinion pentru că nu a luat toate punctele.El a fost nemulţumit de evoluţia lui Ricardo în meciul din acestă seară, care a jucat cu frică şi nu a reuşi să facă diferenţa.

3 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: "Un singur jucător care putea să facă diferenţa nu mi-a plăcut!"

Gigi Becali: "Un singur jucător care putea să facă diferenţa nu mi-a plăcut!"

"A fost ghinion! Jucătorii noştri au fost un pic emoţionaţi, dar au fost foarte motivaţi. În a doua repriză mă aşteptam ca ei să nu mai facă pressing-ul din prima repriză şi noi am început să ne arătăm tehnica. La bara lui Surdu am strigat gol înainte să intre mingea în poartă, rareori fac aşa.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici