Gigi dă indicaţii tactice Unirii! Vezi dialogul spumos dintre Becali şi Caramarin

Gigi Becali a făcut show, sâmbătă, la Steaua II. Profitând de prezenţa lui Caramarin, patronul roş-albaştrilor i-a trasat acestuia tactica pe care trebuie să o aplice etapa viitoare contra Stelei.

6 afișări
Imaginea articolului Gigi dă indicaţii tactice Unirii! Vezi dialogul spumos dintre Becali şi Caramarin

Gigi dă indicaţii tactice Unirii! Vezi dialogul spumos dintre Becali şi Caramarin

Lume multă şi importantă la partida de sâmbătă dintre Steaua II şi Juventus Bucureşti. Însoţit de vicepreşedintele Tea Sponte, Gigi Becali şi-a făcut apariţia la stadionul unde se juca meciul. Îmbrăcat casual şi purtând nişte ochelari de soare cu rame aurite, patronul zâmbea în toate direcţiile, mai ales că toate camerele TV erau aţintite asupra lui, şi nu asupra jucătorilor de pe teren.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici