Giovani, ti-ai amenintat nevasta?

Scandalurile se ţin lanţ de impresarul Giovani Becali. După aventurile de la Novi Sad, care au culminat cu excluderea lui Adrian Mutu de la echipa naţională, afaceristul are pe cap acum şi procesul de divorţ repus pe rol de soţia sa, Stella Narda. Apropiaţi ai cuplului susţin că, de frica soţului, femeia a preferat să plece în Columbia împreună cu fiica cea mică a cuplului, Laura.

30 afișări
Imaginea articolului Giovani, ti-ai amenintat nevasta?

Giovani, ti-ai amenintat nevasta?

Stella Narda susţine în cererea depusă la judecătorie că vrea să rupă mariajul cu Giovani Becali din vina exclusivă a pârâtului.Columbianca a subliniat că principalul motiv al separării este lipsa îndelungată şi nejustificată a soţului de la domiciliu. Totodată, sud-americanca vrea să-şi păstreze numele dobândit în urma căsătoriei, dar şi custodia micuţei Laura.

Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici