Giovanni a făcut o hârtie prin care Danciu putea pleca de la Steaua pentru 350.000 €!

Preşedintele executv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a dezvăluit cum a reuşit să-l aducă înapoi în Ştefan cel Mare pe Ionel Dănciulescu, după ce atacantul alesese rivala din Ghencea în momentul în care s-a întors din Turcia.

1 afișare
Imaginea articolului Giovanni a făcut o hârtie prin care Danciu putea pleca de la Steaua pentru 350.000 €!

Giovanni a făcut o hârtie prin care Danciu putea pleca de la Steaua pentru 350.000 €!

"I-am zis lui Giovanni să facă o hârtie că poate pleca de la Steaua pentru suma de 350.000. A doua zi am plătit şi l-am luat pe Dănciulescu! Vă aduceţi aminte câte probleme a avut cu galeria! Era terminat atunci! E un sufletist!", a declarat Borcea.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici