Gloria gimnasticii româneşti Ecaterina Szabo "Mă întorc cu drag în România, ţara în care am fost umilită de atâtea ori!"

După o pauză de doi ani, fosta mare gimnastă Ecaterina Szabo a revenit în România, în satul natal Zagon, din judeţul Covasna.

7 afișări
Imaginea articolului Gloria gimnasticii româneşti Ecaterina Szabo "Mă întorc cu drag în România, ţara în care am fost umilită de atâtea ori!"

Gloria gimnasticii româneşti Ecaterina Szabo "Mă întorc cu drag în România, ţara în care am fost umilită de atâtea ori!"

"Doar în vizita cu cei doi copii", spune ea, deşi în sufletul său speră că într-o zi se va întoarce definitiv în casa în care s-a născut, la data de 22 ianuarie 1968.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici