Greva torpilată de ameninţări

Liderii sindicali anunţaseră, pentru astăzi, o grevă generală şi de solidaritate în aproape mai toate sectoarele de activitate. Ulterior, unele dintre federaţii au început să se sustragă de la protest, astfel încât nici cei care au rămas fermi pe poziţie nu puteau anticipa câţi angajaţi vor opri efectiv lucrul.

2 afișări
Imaginea articolului Greva torpilată de ameninţări

Greva torpilată de ameninţări

Principalul motiv al reculului protestatar - recunoscut chiar de liderii sindicali - a fost frica angajaţilor de a semna pentru grevă, fiind ameninţaţi că, în contextul concedierilor colective deja anunţate, ei vor fi primii care vor fi daţi afară.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici