Gropile de gunoi, prioritatea zero a României în probleme de mediu

În afară de bine-venita „curăţenie de primăvară”, de refacerea unei echipe de profesionişti de mediu „pursânge” şi de punerea în practică a unor proiecte de mediu generoase, la care participă, zi de zi şi pas cu pas, comisarul general al Gărzii Naţionale de Mediu, Silvian Ionescu, este preocupat de un obiectiv de maximă inportanţă, cu rezonanţă europeană imediată. Este vorba despre problema gropilor de gunoi, prioritatea zero a României în materie de mediu!

5 afișări
Imaginea articolului Gropile de gunoi, prioritatea zero a României în probleme de mediu

Gropile de gunoi, prioritatea zero a României în probleme de mediu (Imagine: ziarulring.ro)

Săptămâna trecută, de ziua Gărzii Naţionale de Mediu, am relatat, pe scurt, cum, cu ocazia acelui moment aniversar, comisarul general Silvian Ionescu a plantat pomi (împreună cu ministrul mediului, Nicolae Nemirschi), a ţinut o conferinţă de presă şi, nu în ultimul rând, a avut timp să acorde un interviu în exclusivitate ziarului „ring”. Despre multe: probleme şi lucruri despre care nimeni, până acum, nu a avut curajul sau nu a vrut să vorbească. Despre cât de schimbată (în rău, se pare) a găsit Garda la reîntoarcere. Despre curăţenia de primăvară pe care a început-o deja. Despre nişte dosare (cu afaceri interne necurate). Unele ajunse deja la DNA. Altele care urmează să ajungă: de la mici găinării cu stilouri de lux şi „deturnări” de telefoane mobile „pe puncte” la afaceri grele cu imobile şi maşini.

Citeşte tot materialul pe www.ziarulring.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici