Grupul Divertis vrea să-şi trăiască eşecul în prime-time

Perioada de maximă glorie a grupului Divertis (înfiinţat de Toni Grecu, în 1981, la Iaşi) s-a consumat în anii comunismului, cînd practica un fel de umor underground. Experţi în şopîrle, spectacolele lor itinerante erau piratate pe casete audio şi savurate, apoi, acasă, de un public vitregit, altfel, de distracţie.

5 afișări
Imaginea articolului Grupul Divertis vrea să-şi trăiască eşecul în prime-time

Grupul Divertis vrea să-şi trăiască eşecul în prime-time

S-au bucurat de succes şi în 1990, cînd s-au mutat, cu căţel, cu purcel, la TVR. Eliberat din chingile cenzurii, umorul lor era destul de săltăreţ şi făcea audienţe apreciabile. Au urmat trei ani la ProTV şi, după alţi trei ani de… odihnă, au debarcat la Antena 1.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici