Guvernatorul Isarescu: Sistemul bancar rezista crizei pentru ca este solid, nu primitiv

Deficitul extern pare sa se fi stabilizat, sistemul bancar continua sa se dezvolte in ritm accelerat, iar cursul valutar pare sa oscileze in limitele normale pe o piata libera, afirma guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

3 afișări
Imaginea articolului Guvernatorul Isarescu: Sistemul bancar rezista crizei pentru ca este solid, nu primitiv

Guvernatorul Isarescu: Sistemul bancar rezista crizei pentru ca este solid, nu primitiv

In acelasi timp, el atentioneaza ca ar fi o eroare sa devenim euforici pentru ca Romania nu a suferit din cauza crizei. Seful BNR afirma ca dependenta de finantarea externa este principalul risc. De asemenea, reaminteste ca in constructii exista toate semnele supraincalzirii.
 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici