Guvernele Basescu

Orice scenariu privind viitoarea formula de guvernare pleaca de la certitudinea ca Traian Basescu va numi un premier din PD-L, fapt sustinut in toate declaratiile sale publice.

2 afișări
Imaginea articolului Guvernele Basescu

Guvernele Basescu

Seful statului are convingerea ca democrat-liberalii vor iesi invingatori in alegeri, chiar daca daca nu vor reusi sa obtina un scor electoral care sa le permita sa guverneze singuri.

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici