Guvernele PD-L şi PSD şi-au împărţit totul în afară de criză

Retragerea lui Stolojan s-a uitat. S-au uitat şi promisiunile de majorări salariale pentru dascăli. Continuă însă marea împărţeală.

4 afișări
Imaginea articolului Guvernele PD-L şi PSD şi-au împărţit totul în afară de criză

Guvernele PD-L şi PSD şi-au împărţit totul în afară de criză

După o săptămână de negocieri la vedere sau ferite, după ce grupări din ambele partide “au tras” în toate direcţiile de lista de ministere, au inventat unele noi, au spart altele vechi ca să se ajungă la toată lumea, ieri, PSD şi PD-L au reuşit să bată palma pe structura viitorului Guvern Boc.
 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici