Guvernele proaste sub control european

Şefii de state şi de guverne ale celor 27 de ţări membre ale Uniunii Europene şi-au dat acordul pentru revizuirea limitată a Tratatului de la Lisabona în direcţia constituirii unui mecanism de decizie rapidă pentru cazurile în care, din pricina nerespectării obligaţiilor asumate în Pactele de Stabilitate şi Creştere, unul dintre participanţi pune în pericol stabilitatea monedei comune şi a spaţiului economic european.

4 afișări
Imaginea articolului Guvernele proaste sub control european

Guvernele proaste sub control european

Preşedintele Consiliului European, Herman van Rompuy va începe consultările cu fiecare stat membru în scopul definirii unei viziuni comune asupra acestui mecanism, iar Comisia Europeană poate demara studierea diferitelor aspecte tehnice care vor face acest ca acest mecanism să funcţioneze.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici