Guvernul Boc îi umflă lui Băsescu bugetul electoral

Ce a tăiat guvernul Tăriceanu în dreptul preşedinţiei, în primul proiect de buget pentru 2009, a suplimentat consistent cabinetul Boc. Noul guvern a avut grijă în special de deplasările în străinătate ale preşedintelui Băsescu, ajustate, în an electoral, cu aproape 1 milion de euro în plus faţă de cât s-a cheltuit în 2008.

3 afișări
Imaginea articolului Guvernul Boc îi umflă lui Băsescu bugetul electoral

Guvernul Boc îi umflă lui Băsescu bugetul electoral

Bugetul deplasărilor prezidenţiale „de criză“ însumează acum 9.300.000 de lei (2.325.000 de euro), faţă de 5.700.000 de lei (1.425.000 de euro) cât hotărâse gu vernul Tăriceanu, la sfârşitul anului, să-i aloce lui Băsescu. Suma este cu aproape 50% mai mare decât cea cheltuită de Palatul Cotroceni în 2008, când pre şedintele a avut nu mai puţin de 21 de plecări în străinătate - de la Olimpiada de la Beijing la vizita în Coreea de Sud sau turneul din jurul Mării Negre, după războiul din Georgia - facturate în total la 6.145.000 de lei, adică 1.536.250 de euro.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici