Guvernul "Ei cu Ei", va fi condus de Stolojan

Theodor Stolojan a fost desemnat pentru sefia viitorului guvern, format in principal din PSD si PD-L, in conditiile in care participarea UDMR este inca incerta.Imediat dupa anuntul de la Cotroceni, candidatul la functia de premier a continuat la Senat negocierile cu social-democratii pentru convenirea "Parteneriatului pentru Romania".

1 afișare
Imaginea articolului Guvernul "Ei cu Ei", va fi condus de Stolojan

Guvernul "Ei cu Ei", va fi condus de Stolojan

Grupurile de lucru ale celor doua partide incep sa creioneze programul de guvernare, dat fiind ca in termen de zece zile Stolojan trebuie sa vina si cu programul si cu echipa de ministri in fata noului Parlament."Numele premierului desemnat este Theodor Stolojan", a fost propozitia prin care presedintele Traian Basescu a pus practic capat celor cinci zile de negocieri oficiale intre partide si inca altor cinci de "tatonari".

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici