Guvernul Emil Boc a făcut un miliard de euro din prima zi

Emil Boc şi-a văzut visul cu ochii şi s-a instalat în Cabinetul premierului de la Palatul Victoria din prima zi a mandatului, zi în care a ţinut şi prima şedinţă a noului Executiv. Noul premier a făcut prima convocare a noului Cabinet chiar marţi dimineaţă, după care toţi miniştrii s-au dus să-şi preia portofoliile.

1 afișare
Imaginea articolului Guvernul Emil Boc a făcut un miliard de euro din prima zi

Guvernul Emil Boc a făcut un miliard de euro din prima zi

Emil Boc a arătat în prima sa conferinţă de presă ca premier al României că vrea să dea un semn populaţiei că demnitarii sunt primii care strâng cureaua în perioadă de criză. “În acest sens am adoptat mai multe acte normative care să dea un semnal de austeritate”, a precizat Boc. Astfel, noul Cabinet a decis plafonarea salariilor şefilor de agenţii guvernamentale, regii, societăţi comerciale, companii la care statul este acţionar unic sau majoritar.


Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici