Guvernul Tariceanu restituie sindicatelor imobile de peste 300 mil. euro

Imobilele care au apartinut patrimoniului sindical si care au fost preluate de statul roman, de organizatiile cooperatiste sau de orice alte persoane juridice, incepand cu 6 martie 1945, vor fi restituite, a decis Guvernul in ultima sa sedinta, sindicalistii apreciind ca valoarea acestora se ridica la 300 de milioane de euro.

1 afișare
Conform actului normativ, vor fi restituite imobilele care au apartinut Confederatiei Generale a Muncii, Consiliului General al Sindicatelor si Uniunii Generale a Sindicatelor din Romania (UGSR).
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici