Hagi: "Trebuie să batem Albania, nu contează scorul"

Fostul decar al reprezentativei, Gheorghe Hagi, consideră că debutul în preliminariile Campionatului European este foarte important în perspectiva campaniei de calificare la Euro şi se aşteaptă la o victorie contra Albaniei, vineri, la Piatra Neamţ.

2 afișări
Imaginea articolului Hagi: "Trebuie să batem Albania, nu contează scorul"

Hagi: "Trebuie să batem Albania, nu contează scorul"

"Începutul de preliminarii este capital mai ales ca începem cu un meci acasă, este esenţial să luăm cele 3 puncte, avem nevoie de un start bun pentru a avea pe mai departe linişte şi încredere. Contează să batem, nu scorul", a spus Hagi.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici