Halagian i-a răspuns extrem de dur lui Tudorel Stoica: "Era chiulangiu! A fost şi este un mare frustrat!"

După ce, ieri, o parte dintre foştii coechipieri ai lui Tudorel Stoica au ţinut să-i răspundă vehement, în ProSport, acestuia, azi, Florin Halagian l-a pus şi el la colţ pe fostul căpitan stelist.

4 afișări
Imaginea articolului Halagian i-a răspuns extrem de dur lui Tudorel Stoica: "Era chiulangiu! A fost şi este un mare frustrat!"

Halagian i-a răspuns extrem de dur lui Tudorel Stoica: "Era chiulangiu! A fost şi este un mare frustrat!"

"Nu vreau să vorbesc cu păcat, dar dacă la Steaua mai rămânea Halagian, se alegea praful. Sincer, m-am bucurat când l-a dat afară ministrul Olteanu, că îl iritase şi pe el cu pretenţiile şi cu gura aia mare pe care o avea!", au fost declaraţiile care l-au deranjat foarte mult pe cel poreclit "Armeanul". Contactat de ProSport, Florin Halagian a replicat: "Sunt surprins că acest om mă atacă după foarte mulţi ani. Totuşi, până la urmă, eu unul îl înţeleg, deoarece toată viaţa lui a fost şi va fi un mare frustrat", şi-a început tehnicianul discursul.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici