Harta Verde a Bucureştiului

În această primăvară, bucureştenii vor avea ocazia să vadă care sunt posibilităţile de dezvoltare durabilă a zonei în care locuiesc. Harta Verde le va arăta care sunt zonele ce pot fi transformate în beneficiul comunităţii, unde sunt magazinele cu produse ecologice, care sunt centrele de recondiţionare a mobilei. Oraşe din 50 de ţări au Hărţi Verzi.

1 afișare
Imaginea articolului Harta Verde a Bucureştiului

Harta Verde a Bucureştiului

Dacă până astăzi bucureştenii au fost prea puţin consultaţi şi implicaţi în dezvoltarea Capitalei, un ONG s-a gândit să implementeze un proiect care să îi ajute pe aceştia să conştientizeze că au şi ei un cuvânt de spus în ceea ce înseamnă dezvoltarea cartierelor şi a oraşului.Proiectul Harta Verde îşi propune să le arate oamenilor ce există în cartierele în care locuiesc şi care sunt posibilităţile de dezvoltare durabilă a acestor zone. Harta Verde reprezintă la nivel internaţional o mişcare ecoculturală de responsabilitate şi acţiune locală iniţiată în 1995 de Modern World Design, cu sediul la New York.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici