Hayssam catre Degeratu: Presedintele chiar mi-a spus «Iti iei copiii si du-te in America»

Publicam astazi stenograma discutiei dintre generalul Constantin Degeratu, consilier prezidential pe probleme de securitate nationala, si Omar Hayssam, sirianul devenit celebru dupa rapirea celor trei jurnalisti in Irak. Intalnirea dintre cei doi a avut loc la 9 septembrie 2005, la sase luni de la arestarea sirianului, la cererea celui acuzat de terorism.

3 afișări
Imaginea articolului Hayssam catre Degeratu: Presedintele chiar mi-a spus «Iti iei copiii si du-te in America»

Hayssam catre Degeratu: Presedintele chiar mi-a spus «Iti iei copiii si du-te in America»

El a spus ca are de comunicat date ce intereseaza siguranta nationala si ca vrea sa discute cu presedintele.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici