Head-hunting-ul, o afacere profitabilă în criză

În condiţiile în care toată lumea este afectată de criză, vânătorii de directori de companii nu pot spune acelaşi lucru. Head-huntingul este o afacere profitabilă având în vedere sumele obţinute de companiile de recrutare pentru găsirea unui şef de companie.

11 afișări
Imaginea articolului Head-hunting-ul, o afacere profitabilă în criză

Head-hunting-ul, o afacere profitabilă în criză

Oana Datki, Country Manager Consulteam România, ne-a spus că este dificil să precizeze o sumă sau un interval de valori, dar în general tarifele pleacă de la un minim de 25% din salariul anual al respectivului post, iar valoarea tarifelor depinde extrem de mult de nivelul şi senioritatea postului, cât şi evident de tipul şi dimensiunea companiei.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici