Herta Műller, azi la Bucureşti

Pentru prima dată în ţara de origine după câştigarea Premiului Nobel, scriitoarea va participa la mai multe manifestări.Astăzi şi mâine, Capitala găzduieşte trei întâlniri cu Herta Müller, prima scriitoare originară din România care a fost recompensată în 2009 cu prestigioasa distincţie.

4 afișări
Imaginea articolului Herta Műller, azi la Bucureşti

Herta Műller, azi la Bucureşti

La Ateneul Român va avea loc în această seară, începând cu ora 18.30, o conferinţă-eveniment, organizată de Editura Humanitas Fiction, Filarmonica "George Enescu", Institutul Goethe din Bucureşti şi Centrul de Carte Germană.


Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici