«Hingherii» i-au săltat Mercedesul Mioriţei

Din ce în ce mai multe persoane publice, rămân fără autoturism. După Lazarus, Aura Urziceanu, Horia Brenciu şi Laura Andreşan a venit şi rândul Mioriţei Videanu, soţia primarului general al Capitalei, să ajungă pieton. Şi asta din cauza “hingherilor” lui Prigoană, care i-au săltat maşina.

1 afișare
Imaginea articolului «Hingherii» i-au săltat Mercedesul Mioriţei

«Hingherii» i-au săltat Mercedesul Mioriţei

A parcat în loc nepermis, astfel că maşina, un Mercedes ultimul timp, i-a fost săltată “cât ai zice peşte”. “M-am dus la Unirii să caut schiuri pentru fiica mea. Odată ajunsă în zonă, am văzut ditamai locul de parcare şi doar câteva maşini. Mi-am parcat maşina şi a venit la mine un puşti, care se ocupa de zona respectivă. (…) I-am dat 100.000 de lei şi am plecat după schiuri. Maşina mea este monitorizată prin GPS, iar cei de acolo m-au sunat şi mi-au spus că este armată, dar că se mişcă. M-am dus repede jos să văd ce se întâmplă. Acolo i-am găsit pe cei de la tractări, dar maşina mea era aproape de garajul lor. Fusesem păcălită de băiatul respectiv”, povesteşte pentru revista “Vip”, Mioriţa Videanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici