Hizo şi Porumboiu au devenit "scouteri"! Caută jucătorii prin cluburi...de noapte :)

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, joi, că împreună cu finanţatorul Adrian Porumboiu a căutat noaptea prin cluburile din Vaslui jucători de-ai săi, în urma unor informaţii primite cu privire la viaţa de noapte a unor fotbalişti.

3 afișări
Imaginea articolului Hizo şi Porumboiu au devenit "scouteri"! Caută jucătorii prin cluburi...de noapte :)

Hizo şi Porumboiu au devenit "scouteri"! Caută jucătorii prin cluburi...de noapte :)

"În urma unor informaţii primite, am verificat împreună cu domnul Porumboiu şi cu preşedintele Damian să vedem dacă ceea ce se spune de anumiţi jucători este adevărat. Nu am găsit pe nimeni prin cluburi, aşa că multe din ceea ce se spune sunt poveşti. Ni s-a spus că ne vor fi aduse DVD cu înregistrări, însă nu am mai primit nimic. Asta nu înseamnă că nu suntem preocupaţi de acest aspect, deşi eu nu am venit la Vaslui să o fac pe jandarmul", a declarat Viorel Hizo, într-o conferinţă de presă.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici