Horatiu Malaele a pierdut la mustatã cursa pentru Palme d`Or

Un film pe care il asteptam cu sufletul la gura este "Nunta muta", reprezentind un dublu debut: Horatiu Malaele, ca regizor de film, si Adrian Lustig, ca scenarist.

1 afișare
Imaginea articolului Horatiu Malaele a pierdut la mustatã cursa pentru Palme d`Or

Horatiu Malaele a pierdut la mustatã cursa pentru Palme d`Or

Dincolo de valoarea celor doi autori amintiti, mai garanteaza succesul povestea cu totul speciala (o nunta care trebuie sa fie tinuta in perfecta liniste, fiindca a murit Stalin si s-a instituit doliu national) si distributia de mare calibru: Tamara Buciuceanu, Victor Rebengiuc, Luminita Gheorghiu, Valentin Teodosiu, Dana Dogaru, Eugenia Mirea, Roxana Guttman, Nicolae Urs, Catrinel Dumitrescu, Rudy Rosenfeld, Tudorel Filimon s.a.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici