Hosni Mubarak rămâne în funcţie, dar cedează puterea vicepreşedintelui Omar Suleiman

O parte din demonstranţii din piaţa Tahrir au început deja să plece spre casele lor, iar alţii rămân în continuare pe loc, ameniţând că vor protesta mâine în faţa Palatului Prezidenţial.

4 afișări
Imaginea articolului Hosni Mubarak rămâne în funcţie, dar cedează puterea vicepreşedintelui Omar Suleiman

Hosni Mubarak rămâne în funcţie, dar cedează puterea vicepreşedintelui Omar Suleiman

Omar Suleiman, vicepreşedintele căruia Hosni Mubarak i-a cedat puterea, cere oamenilor din piaţa Tahrir să fie înţelepţi şi să aibă răbdare. "E timpul să vă întoarceţi la muncă," a spus Suleiman, care i-a îndemnat pe egipteni să nu recurgă la violenţă.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici