Huliganii au urlat pentru dreptul de a da cu pumnul

Trei fotoreporteri, printre care unul de la Cotidianul, au fost loviti la demonstratia de simbata prin care suporterii au protestat impotriva proiectului de lege privind pedepsirea violentei de pe stadioane.

1 afișare
Imaginea articolului Huliganii au urlat pentru dreptul de a da cu pumnul

Huliganii au urlat pentru dreptul de a da cu pumnul

Peste o mie de suporteri ai marilor cluburi din Capitala si citeva zeci de fani veniti din provincie au manifestat simbata la Bucuresti impotriva anumitor prevederi ale proiectului de lege privind prevenirea si combaterea violentei pe stadioane. In timpul marsului, desfasurat pe traseul Kiseleff-Calea Victoriei-Palatul Parlamentului, unii fani si-au varsat nervii pe trei fotoreporteri care nu isi faceau decit datoria. Doi dintre acestia, de la MEDIAFAX si ProSport, au fost imbrinciti si injurati, in timp ce un al treilea, Mircea Restea de la Cotidianul, a fost lovit cu pumnul in figura. Peste o mie de suporteri ai marilor cluburi din Capitala si citeva zeci de fani veniti din provincie au manifestat simbata la Bucuresti impotriva anumitor prevederi ale proiectului de lege privind prevenirea si combaterea violentei pe stadioane. In timpul marsului, desfasurat pe traseul Kiseleff-Calea Victoriei-Palatul Parlamentului, unii fani si-au varsat nervii pe trei fotoreporteri care nu isi faceau decit datoria. Doi dintre acestia, de la MEDIAFAX si ProSport, au fost imbrinciti si injurati, in timp ce un al treilea, Mircea Restea de la Cotidianul, a fost lovit cu pumnul in figura.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici