Ieri turnători, azi revoluţionari şi bugetari de lux

Mai mulţi gălăţeni deconspiraţi de CNSAS drept colaboratori ai Securităţii deţin şi calitatea de revoluţionar, bucurându-se de drepturile care decurg din acest statut. Mai mult, o parte dintre ei ocupă funcţii publice înalte, fiind remuneraţi cu sume care ar umple de invidie orice bugetar.

4 afișări
Imaginea articolului Ieri turnători, azi revoluţionari şi bugetari de lux

Ieri turnători, azi revoluţionari şi bugetari de lux

Consiliul Naţional de Studiere a Arhivelor fostei Securităţi (CNSAS) a descoperit anul trecut, printre cei 563 de foşti colaboratori şi lucrători deconspiraţi ai Securităţii, peste 100 re­vo­lu­ţio­nari.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici