Ieşim din recesiune. Din criză când ieşim?

Românii pot răsufla uşuraţi, potrivit premierului Emil Boc, astăzi este ultima zi de recesiune. După aproape 3 ani de criză în care au avut loc tăieri de salarii şi de pensii, creşteri de taxe şi impozite, dar şi alte măsuri de austeritate, România vede luminiţa de la capătul tunelului.

3 afișări
Imaginea articolului Ieşim din recesiune. Din criză când ieşim?

Ieşim din recesiune. Din criză când ieşim?

Premierul Emil Boc a prezentat, în şedinţa de guvern de săptămâna trecută, obiectivele fundamentale pentru anul 2011, acestea fiind ieşirea din recesiune şi creşterea economică cu cel puţin 1,5-2%. "Obiectivul central al Guvernului este de a maximiza, prin toate eforturile pe care le face, şansele îndeplinirii unui asemenea obiectiv, pentru ceea ce înseamnă nivelul de trai şi de viaţă al cetăţeanului român.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici