Iglesias, singur în vila Columbenilor

Celebrul cântăreţ Julio Iglesias a avut parte, fără îndoială, de o primire călduroasă în România. Atât de călduroasă, încât şi-a petrecut majoritatea timpului la piscină, încercând să facă faţă caniculei. După Sibiu, Timişoara şi Bacău, starul a căutat un refugiu umbros şi în Bucureşti şi a nimerit în vila lui Columbeanu.

1 afișare
Imaginea articolului Iglesias, singur în vila Columbenilor

Iglesias, singur în vila Columbenilor

Aflat în concediu în Creta, împreună cu Monica, Iri a avut parte de o surpriză plăcută atunci când i s-a comunicat că starul internaţional, Julio Iglesias, ar vrea să facă o baie în piscina sa de la Izvorani. Miliardarul a acceptat pe loc şi l-a invitat pe cântăreţ, ca după concertul de pe stadionul Cotroceni, să-şi petreacă şi noaptea în dormitorul de protocol al vilei sale. Evenimentul a fost aranjat în cursul zilei de ieri, când persoane din staff-ul vedetei l-au contactat telefonic pe Irinel Columbeanu şi i-au cerut permisiunea ca Julio Iglesias să-şi petreacă după-amiaza la vila din Izvorani, motivând că starul îşi doreşte neapărat să stea la piscină şi să se bucure de răcoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici