Iisus a intrat în taxi

Nu înjură, nu mai ţin bâta de baseball în portbagaj, creează în maşini o „ambianţă creştină" şi deschid „discuţii pe teme spirituale". Aceştia sunt cei 20 de autointitulaţi „taximetrişti creştini", care fac totul pentru a-şi duce clienţii nu doar la destinaţie, ci şi spre mântuire.

4 afișări
Imaginea articolului Iisus a intrat în taxi

Iisus a intrat în taxi

O foaie laminată de pe bordul maşinii reflectă în geam cuvintele unui verset: "Căutaţi pe Domnul câtă vreme se poate găsi, chemaţi-L, câtă vreme este aproape". Din boxe răsună un psalm difuzat de postul de radio Vocea Evangheliei, iar buzunarele uşilor taxiului sunt burduşite cu volume religioase. "Am şi torpedoul plin. Sunt cărţi doctrinare creştine", îmi explică şoferul. "Le citesc în timp ce aştept clienţii."

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici