Îl scuipi pe Băsescu şi te pupă Boc

De la „Mincinosule! Ieşi afară, hoţule! Beţivule!“ adresate preşedintelui Traian Băsescu, CV Tudor a ajuns acum să obţină postul de vicepreşedinte al Senatului chiar din mâna PD-L.

1 afișare
Imaginea articolului Îl scuipi pe Băsescu şi te pupă Boc

Îl scuipi pe Băsescu şi te pupă Boc

PD-L îl ajută pe Corneliu Vadim Tudor să deţină o funcţie de conducere în Senatul României. Plenul Senatului l-a validat pe Vadim în această funcţie pe care a deţinut-o şi până în prezent, dar pe care urma s-o piardă după ce PC a anunţat luni că încheie unilateral protocolul cu PRM prin care îi ceda funcţia de vicepreşedinte al Senatului lui Vadim în schimbul unei funcţii de secretar şi al preşedinţiei Comisiei economice din Senat.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici