Iliescu a murit?!

Iliescu a murit ieri, deocamdată doar pe Twitter! Tema „A murit Iliescu?“ a fost ieri chestiunea dezvoltată de sute şi mii de comentatori pe Twitter, ştirea fiind reluată inclusiv pe Realitatea.net şi pe multe alte bloguri. Ieri, pe la prânz, pe Google, întrebarea „A murit Iliescu?“ aducea la iveală faptul că peste o mie de surse preluaseră în tot atâtea link-uri tema morţii lui Ion Iliescu.

24 afișări
Imaginea articolului Iliescu a murit?!

Iliescu a murit?!

Vestea morţii fostului preşedinte al României a iscat o enormă surescitare, o întreagă nebunie pe Twitter, platformă de microblogging care a ajuns un mediu revoluţionar de propagare foarte rapidă a informaţiei.
Şi celebra enciclopedie online wikipedia l-a declarat mort pe Ion Iliescu, informaţia fiind consemnată chiar pe pagina de Wikipedia a fostului preşedinte.Simpla întrebare a unui utilizator al reţelei, curios de ce fostul preşedinte al României nu mai scrie nimic pe blog, a dus la o reacţie în lanţ, twitter-iştii întrebându-se dacă "A murit Iliescu?".

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici