Imagini-SOC din 2004. Copil lovit cu pumnul in gura de Basescu. Presedintele zice ca nu a lovit niciodata un copil

Ziarul “Gardianul” a intrat in posesia unor imagini in care actualul presedinte, Traian Basescu, loveste cu pumnul in gura un copil, in timpul unei manifestari electorale din toamna anului 2004. Martorii sustin ca micutul strigase ca el voteaza cu Ion Iliescu. Fara a incerca sa ignore lipsa evidenta de cunostinte politice a copilului, care nici macar nu stia ca Ion Iliescu nu candida in acel an, Traian Basescu il loveste cu sete, fara nici o ezitare, vizibil iritat.

6 afișări
Imaginea articolului Imagini-SOC din 2004. Copil lovit cu pumnul in gura de Basescu. Presedintele zice ca nu a lovit niciodata un copil

Imagini-SOC din 2004. Copil lovit cu pumnul in gura de Basescu. Presedintele zice ca nu a lovit niciodata un copil

Imaginile socante sunt surprinse in centrul Ploiestiului, unde fusese amenajata o scena pe care Traian Basescu, imbracat in celebra geaca portocalie, se aplecase pentru a lua un memoriu al unei femei disperate, care, plangand, ii spunea candidatului de atunci ca are grave probleme sociale. Copilul se afla chiar langa aceasta femeie si, la momentul surprins de camera de luat vederi, doar se uita curios la Traian Basescu cand acesta il loveste.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici