Imagini şocante de pe şantierul autostrăzii Cernavodă-Constanţa

Fără niscaiva vrăji făcute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata în 2011, după cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu. Respectarea termenului strâns ar necesita sute de muncitori şi utilaje care să lucreze zilnic. La faţa locului se vede altceva.

15 afișări
Imaginea articolului Imagini şocante de pe şantierul autostrăzii Cernavodă-Constanţa

Imagini şocante de pe şantierul autostrăzii Cernavodă-Constanţa

Cinci muncitori sprijiniţi în lopeţi şi două excavatoare, cam asta era tot ce se putea vedea zilele trecute pe şantierul Autostrăzii Cernavodă-Constanţa, primul tronson, cel spre Medgidia. Şoferilor care ajung la capătul Autostrăzii Soarelui li se iveşte în faţă un debleu promiţător care străpunge dealurile din vecinătatea oraşului, semn că lucrările ar fi început.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici