IML: Natalia a murit din vina medicilor

Cazul Nataliei Ionescu, tanara care a murit la Maternitatea Giulesti, se apropie de ziua concluziilor cu o singura cauza: malpraxis.

1 afișare
Imaginea articolului IML: Natalia a murit din vina medicilor

IML: Natalia a murit din vina medicilor

Specialistii IML au redactat acuze care o inculpa direct pe Cezara Bucur, doctorul care a avut-o pacienta pe cea care a devenit de peste trei luni un caz. Legistii sustin ca firele cu care a fost cusuta tanara mama s-au desprins, iar sangerarea abundenta a condus la un soc hemoragic. Au intervenit apoi cele trei stopuri cardiace si decesul Nataliei Ionescu. Cateva fire prinse gresit sau care s-au desfacut din motive necunoscute inca dupa interventie au fost cele care au condus la deces. "Nu au nici o scuza. Daca pacienta ar fi fost monitorizata, s-ar fi descoperit ca este ceva in neregula, iar o interventie la timp ar fi putut sa o salveze", ne-a declarat seful Laboratorului de Prosectura de la IML, dr. Gheorghe Alexandrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici